Kairosklinikken

Behandling til gravide med bækkensmerter

Om behandleren

Mit navn er Karin Fræmohs. Jeg er uddannet som professionsbachelor i psykomotorik og afspændingspædagogik fra skolen for psykomotorik i 2011.

Uddannelsen til psykomotorisk terapeut er en professionsbacheloruddannelse, der uddanner psykomotoriske terapeuter til at arbejde med sundheds- og trivselsfremme gennem en pædagogisk tilgang til krop, sansning og handling.

I januar 2019 afsluttede jeg endvidere en masteruddannelse i sundhedspædagogik og sundhedsfremme på Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Aarhus universitet.

Jeg har siden under min uddannelse været optaget af tilstanden ”Graviditetsrelaterede bækkensmerter” og de udfordringer og problemer, som tilstanden medfører for de ramte kvinder. Derfor har emnet været omdrejningspunktet for flere af mine eksamensopgaver.

Udover at tilbyde individuel psykomotorisk behandling og undervisning til gravide kvinder med lænde- og bækkensmerter, tilbyder jeg - i samarbejde med Familieskolen - hensyntagende gruppeundervisning for gravide med bækkensmerter på Nørrebrogade i København. 

Derudover underviser jeg i motion og afspænding for gravide, både på land og i vand.

Privat er jeg gift, mor til to skolebørn og bosiddende på Østerbro.

Kontakt
Karin Fræmohs

Tlf.: 22612281